Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015
Διακοπές ρεύματος ακόμα και σε ανάπηρους στην Πεντάλοφο
Πάνω από 20 σπίτια θα μείνουν στο σκοτάδι / Οι περισσότεροι λογαριασμοί δεν ξεπερνούν τα 400 ευρώ
Χωρίς διάκριση ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος για απλήρωτους λογαριασμούς και στην περιοχή του Μεσολογγίου.
 Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες από ...
την Πεντάλοφο όπου σήμερα ο ΑΔΜΗΕ έκοψε περισσότερες από 20 παροχές ανάμεσα στις οποίες βρίσκονταν και κάποιες που αφορούσαν αναξιοπαθούντες, ανέργους, πολύτεκνους, ανάπηρους και ανθρώπους που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους.
Πολλοί από αυτούς τους λογαριασμούς δεν ξεπερνούσαν τα 500-600 ευρώ, παρόλο που η ΔΕΗ ισχυριζόταν ότι δεν θα μπει ακόμα στη διαδικασία διακοπών για λογαριασμούς κάτω των 1000 ευρώ.
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπως μιας 80χρονης κατάκοιτης γυναίκας με σύνταξη 240 ευρώ που ο λογαριασμός της δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ, χρήζουν μιας άλλης αντιμετώπισης και ίσως θα πρέπει να στηριχτούν από τις κινήσεις πολιτών που μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατασκήνωναν έξω από τη ΔΕΗ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διακοπές ρεύματος.
Σήμερα όλοι οι καταναλωτές βρίσκονται στο έλεος του Θεού χωρίς καμία στήριξη από πουθενά, παρόλο που η κρίση έχει βαθύνει.
 Οι ίδιοι οι κάτοικοι της Πενταλόφου διαμαρτύρονται για τους συνανθρώπους τους και απειλούν ότι θα επανασυνδέσουν μόνοι τους το ρεύμα, προκειμένου να μην μείνει κανείς χειμωνιάτικα στο σκοτάδι.
πηγή : aixmi-news.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive