Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Καλησπέρα σας

Είμαι πολίτης όπου συμφωνώ με τις θέσεις σας για την παράνομη ύπαρξη των διοδίων στο οδικό μας δίκτυο καθώς και για την καταβολή των χαρατσιών για να μπορέσω να πάω από ένα σημείο στο άλλο!

Πρόσφατα πέρασα χωρίς να σταματήσω στην Αθηνών Κορίνθου, και συγκεκριμένα ακολούθησα το προπορευόμενο αυτοκίνητο.
Με κατέγραψε η κάμερα και το αποτέλεσμα ήταν μετά από 3 μήνες να έρθει πρόστιμο στο ΑΤ της περιοχής μου, καθώς με κατέγραψε η κάμερα!

Πως κινούμαι σε αυτή την περίπτωση; Ισχύει ότι πρέπει να με σταματήσει αστυνομικός για να μου την δώσει αυτοπροσώπως ή έχουν δικαίωμα με τις κάμερες να προβούν σε πρόστιμο;

Περιμένω νέα σας 

Ευχαριστώ θερμά
Κωνσταντίνος Τ.
 _____________________
Καλημερα Κωνσταντίνε,

Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης των νόμων Ρέππα και Βορίδη , τίποτα δεν άλλαξε. Τα πρόστιμα με τις ευλογίες των κυβερνώντων, έρχονται βροχή.

Οι πολίτες που υφίστανται αυτή τη βιομηχανία διώξεων, κατασταλτικου και φρονηματικού  χαρακτήρα, είναι διατεθειμένοι για μαζικές διαμαρτυρίες; 

Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να τοποθετούνται οι φίλοι που μας θέτουν τέτοια ζητήματα.
Αν δεν οργανώσουμε, με την συμμετοχή και των ίδιων  των ενδιαφερομένων, την αντίσταση μας θα είναι σαν να πηγαίνουμε σαν πρόβατα στη σφαγή. Ο ατομικός τρόπος αντίδρασης έχει κοντά ποδάρια.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Δες εδω:

Ο ΝΟΜΟΣ ΒΟΡΙΔΗ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ


Επικοινωνείστε:

Θεοδόσης Τεμζελίδης: 6945954700 (vod)
Αποστόλης Ντακούλας: 6977244740 (cosmote)
Αλέξανδρος Δαμιανάκος: 6957025139 (what's up)
  • Blogroll

  • Blog Archive