Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ: Εμετικά φασιστικά συνθήματα στην εκπαίδευση των ΥΕΑ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015


Τι συμβαίνει στην Ίλη ΥΕΑ;
Οι παλιοί Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί (στρατιώτες που προορίζονται για έφεδροι αξιωματικοί με θητεία 14 μήνες), σε ρόλο Εκπαιδευτών των νεότερων ΥΕΑ (μια ΕΣΣΟ μετά) εντάσσουν στην προετοιμασία αυτών τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και τον ....επεκτατισμό.
Την Παρασκευή 28/9, το μεσημέρι, ακούσαμε έναν «παλιό» ΥΕΑ-εκπαιδευτή να φωνάζει ένα σύνθημα, σε στυλ διαταγής- για να ακολουθήσουν οι νεώτεροι που έλεγε:
 "Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, θα ανέβω για να βγάλω, την μπάσταρδη ημισέληνο και το σταυρό να βάλω".
Φυσικά τα στελέχη ξέρουν για αυτά τα συνθήματα (αν και κάνουν ότι δεν τα έχουν ακούσει).

Θεωρούν όμως αυτονόητο να διαπαιδαγωγούνται οι ΥΕΑ στην εθνικιστική μισαλλοδοξία, έχοντας εντάξει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα εμετικά συνθήματα και τις αντιλήψεις που αιματοκύλησαν τους λαούς.
Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται για την καφρίλα κάποιων Νεοναζί, αλλά για την επίσημη εκπαιδευτική διαδικασία που εντάσσει στο πρόγραμμα της τα απαγορευμένα συνθήματα θεωρώντας τα τμήμα της διαμόρφωσης των ΥΕΑ!
Τα στελέχη και ο διοικητής βολεύονται από αυτή την πραγματικότητα καθώς αναθέτοντας τους ΥΕΑ της προηγούμενης σειράς τον ρόλο Εκπαιδευτή, μεταφέρουν στις πλάτες τους τα δικά τους καθήκοντα –ώστε ν’ απολαμβάνουν περισσότερες άδειες και εξόδους- ενώ όταν θα απαιτηθούν ευθύνες για τις όποιες παρανομίες, εύκολα θα τις επιρρίψουν στους ΥΕΑ!
Έχει όμως σημασία να θέσουμε και ένα άλλο ζήτημα:
Είναι απαγορευτικό λοιπόν για έναν μη Χριστιανό να γίνει έφεδρος αξιωματικός, και ας μας έλεγαν στο κέντρο ότι ο στρατός δεν έχει θρήσκευμα.
Ο διοικητής της ΣΑΤΘ (σχολή αξιωματικών τεθωρακισμένων) στο στρατόπεδο Αυλώνα ξέρει για αυτά τα συνθήματα. Για το καθεστώς του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού που έχει επιβληθεί στη μονάδα και την παρανομία που έχει γίνει τμήμα της εκπαίδευσης!
Εμείς καλούμε το ΓΕΣ να παρέμβει άμεσα και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν-ανέχονται-στηρίζουν την Παραβίαση των Διαταγών και των Νόμων.
Όλων αυτών που θίγουν τα ειρηνικά και δημοκρατικά ιδεώδη του εργαζόμενου λαού μας.
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 

  • Blogroll

  • Blog Archive