Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ,,, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Απριλίου 11, 2015
Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πλήρη υποταγή του στα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων δίνει πάτημα σε κάθε λογής αντιδραστικούς να του βγαίνουν από τα "αριστερά".
Ένας τέτοιος "λαμπρός κύριος" είναι και ο διαβόητος πρώην ασφαλίτης και τ. βουλευτής Νταβλούρος.

Διαβάστε και διαλέξετε αν θα γελάσετε ή θα κλάψετε.

Εμείς πάντως δεν σας συνιστούμε τίποτα από τα δύο.
Σας προτείνουμε να αγωνιστείτε μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω για να διώξουμε όλους τους νταβατζήδες για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια!
Το σχετικό κείμενο:
Νταβλούρος: «Οι θιασώτες του κινήματος “Δεν πληρώνω” βάζουν διόδια στην Κάτω Αχαϊα»!

 
Σχολιάζοντας το...
αποτέλεσμα της πρόσφατης σύσκεψης των βουλευτών και φορέων με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη για το μείζον θέμα της χάραξης της νέας Πατρών – Πύργου, ο τέως βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε:
Νταβλούρος: «Οι θιασώτες του κινήματος “Δεν πληρώνω” βάζουν διόδια στην Κάτω Αχαϊα»! Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύσκεψης«Οι θιασώτες και υποστηρικτές του κινήματος “Δεν πληρώνω”, αυτοί που έκαναν σημαία τους τη μη καταβολή των τελών διέλευσης στους Σταθμούς Διοδίων, έρχονται σήμερα και μας λένε ότι σε ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που ήδη καρκινοβατεί με δική τους ευθύνη, σ’ αυτό της χάραξης της Πατρών – Πύργου, θα βάλουν διόδια στην Κάτω Αχαϊα!
Θαυμάστε μέγεθος υποκρισίας και φαρισαϊσμού, τη στιγμή που ακόμη και την περασμένη Κυριακή μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη βουλευτίνα κυρία Λέβα, σήκωναν τις μπάρες των διοδίων στη Φθιώτιδα!
Προσωπικά, θα στηρίξω τον αγώνα της δυτικής Αχαϊας κατά της τοποθέτησης Σταθμού Διοδίων στην περιοχή τους, όχι γιατί αποφάσισα να προσχωρήσω όψιμα στο κίνημα “Δεν πληρώνω”, αλλά γιατί ακριβώς το έργο αυτό τους ανήκει και δεν το χρωστάνε σε κανέναν. Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαι στο πλευρό των πολιτών και των φορέων, που δεν πρέπει να περιοριστούν σε δηλώσεις αλληλεγγύης, αλλά να προχωρήσουν σε δυναμικότερες διεκδικήσεις, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα και στο σύνολο του». (πηγή)
  • Blogroll

  • Blog Archive