Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

E-FTHIA: Νέα αναβολή στη δίκη Μαγκούφη

Posted by Β.Π. Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Den plirono Lamia1 
Για τις 16 Νοεμβρίου 2015 παραπέμπεται από το Μονομελές Πλημμελειοδικείου Λαμίας, η εκδίκαση της υπόθεσης χειροδικίας του πρώην Βουλευτή Τρικάλων, Χρήστου Μαγκούφη, σε βάρος του μέλους του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», Σούλας Γαλάνη.
Σήμερα στα Δικαστήρια Λαμίας, μέλη του Κινήματος εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους μην καταλαβαίνοντας από χτυπήματα, προπηλακισμούς και διόδια. 
Μαζί τους βρέθηκαν και μέλη από την...
Κίνηση Πολιτών Λαμίας, αλλά και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με επικεφαλής τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Βασίλη Ζούμπο. Αντίθετα ο κ. Μαγκούφης δεν εμφανίσθηκε στη Λαμία και ζήτησε δια του συνηγόρου του αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο εξωτερικό. Το δικαστήριο δέχτηκε την πρόταση της υπεράσπισης και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 16 Νοεμβρίου.
Den plirono Lamia 
Από την πλευρά της η Πολιτική Αγωγή με τον δικηγόρο, Χρήστο Λιαρομμάτη, μίλησε για την αλαζoνία και τη βία που επέδειξε στο συγκεκριμένο περιστατικό ο πρώην βουλευτής. Τότε (7 Απριλίου 2011) η κα Γαλάνη είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά και είχε νοσηλευτεί για δύο μέρες.
Τη συνέχιση του αγώνα για ελεύθερες μετακινήσεις και την προάσπιση συνταγματικών δικαιωμάτων, έκανε λόγο στην “eΦ” ο πρόεδρος του Κινήματος, Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος όπως μας ενημέρωσε, δεν πλήρωσε διόδια για να ‘ρθει στη Λαμία, "ανεξάρτητα αν στην εξουσία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ".
Den plirono Lamia 
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κ. Ζούμπου που είπε ότι η κοινωνία θα πρέπει να είναι έτοιμοι να συνεχίσει να ζητεί την αποδέσμευση από όσα μνημονιακά είχαν θεσμοθετήσει οι προηγούμενοι και όσα υιοθετούν οι καινούριοι.
Αναμφισβήτητα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες ημέρες τις κινήσεις της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην επικείμενη έναρξη της λειτουργίας των νέων διοδίων στη Μαυρομαντήλα και την Αγία Μαρίνα.
  • Blogroll

  • Blog Archive