Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Για μια ακόμη φορά οι δικαστές στη Λάρισα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αθώωσαν 39 αγωνιστές του κινήματος ενάντια στα διόδια.
Παρά τα κελεύσματα του κράτους των μεγαλοεργολάβων φάνηκε ότι υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις στο κανόνα της ταξικής δικαιοσύνης.
Το Κίνημα μας παίρνει νέα πνοή καθώς ετοιμάζονται νέα διόδια και στον περιαστικό ιστό της Αθήνας (Αγιος Στέφανος- Κρυονέρι, Κηφισιά , Μεταμόρφωση) καθώς και σε κάθε έξοδο και είσοδο προς τις εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα.
Νέα δίκη συναγωνιστών γίνεται και πάλι μεθαύριο στη Λάρισα.
Πριν στεγνώσει το μελάνι της χθεσινής  αναβολής της δίκης ενάντια σε 3 συναγωνιστές, μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, για φθορές στα διόδια Αφιδνών, το 2010, σε νέα τρομοκρατική δίκη σέρνεται πάλι ο Βασίλης Παπαδόπουλος και μια ακόμη αγωνίστρια με την κατηγορία της θραύσης μπάρας στα διόδια της Ελευσίνας το 2010. Μηνύτρια η Ολυμπία οδός, των Μπόμπολα και σία.
Η δίκη θα γίνει την Τρίτη 16/12/14 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο Προκάτ, αίθουσα 2, στις 9 πμ.

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!



  ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
http://oxidiokseis.blogspot.gr/

O AΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ !

 



ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ! 

Καυτατζόγλου 8, 1ος όροφος, 
Πατήσια, 111 44, Αθήνα 
e-mail: epitropes2010@gmail.com 
https://www.facebook.com/groups/kinimadenplirono.eu/

Περισσότερα για την είδηση στο διαβάστε περισσότερα...

ΑΘΩΟΙ ΟΙ 39 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ο ένας από τους κατηγορούμενος ήταν φωτογράφος εφημερίδας που πήγε να καλύψει το γεγονός!!!
Αθώους έκρινε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τους 39 κατηγορούμενος για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις στα διόδια Μακρυχωρίου και Μοσχοχωρίου στις 6 Φεβρουαρίου 2011.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο εδώλιο κάθισε και γνωστός φωτογράφος εφημερίδας που βρέθηκε στο χώρο των κινητοποιήσεων για να καλύψει για λογαριασμό του μέσου στο οποίο εργάζεται το γεγονός, αλλά βρέθηκε κατηγορούμενος επειδή πήγε στο σημείο της κινητοποίησης με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο!!!
Αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο και ο αρχισυντάκτης του για να καταθέσει ότι με εντολή του μέσου βρέθηκε ο φωτογράφος στο χώρο των κινητοποιήσεων για να κάνει το φωτορεπορτάζ.
Πάντως το δικαστήριο έκρινε ότι κανένας από τους κατηγορούμενος δεν έκανε κάποιο αδίκημα και ως εκ τούτου τους έκρινε όλους αθώους.
Εν τω μεταξύ νέα δίκη συμμετεχόντων σε κινητοποιήσεις στα διόδια πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη αλλά λόγω της αποχής των δικηγόρων αναμένεται να αναβληθεί.
 


  • Blogroll

  • Blog Archive