Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μιχαλολιάκος για Εβραίους στην Κατοχή: Κάποιοι πήραν το τρενάκι

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Μπορεί σε όλες τους τις "επίσημες" δηλώσεις οι χρυσαυγίτες να ισχυρίζονται ότι ο χαιρετισμός δεν είναι ναζιστικός αλλά αρχαιοελληνικός και ότι οι σβάστιγγες που φέρουν σε τατουάζ δεν είναι τα ναζιστικά σύμβολα αλλά μαίανδροι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στα αρχεία του οποίου βρέθηκαν κείμενα με τις αρχές του Γκαίμπελς με σημειώσεις και υπογραμμίσεις, σε συγκεντρώσεις μελών δεν έκρυβε τον αντισημιτισμό του.

«Οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήρανε το τρενάκι και πήγαν ταξιδάκι. Ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με ψηλές καμινάδες... (γέλια)... Όπου απολάμβαναν, είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο λέει "όπου απολάμβαναν... στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτήρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες". Λοιπόν, τα είπαμε σήμερα, μορφωνόμαστε, να μάθουμε τον εχθρό μας, είναι ο διεθνής σιωνισμός ο πρώτος, όλα τα άλλα είναι παρακλάδια, αλλά από εκεί και πέρα αγωνιζόμαστε, έτσι; Δεν κοιμόμαστε, ούτε βιβλιοθηκάριοι, ούτε βιβλιοσκώληκες. Η ζωή είναι στον αγώνα, ώστε την επόμενη φορά να μην πετύχει με την πέτρα του ο Δαυίδ τον Γολιάθ, αλλά να του κόψουμε το χέρι, σύμφωνοι; Να είστε καλά, ελεύθεροι».

Με τα λόγια αυτά για παράδειγμα, ο Ν. Μιχαλολιάκος κλείνει την ομιλία του στα γραφεία τοπικής με θέμα "Τα πρωτόκολλα της Σιών" παραπέμποντας ευθέως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως προκύπτει από βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, σύμφωνα με την Αυγή, το οποίο ήταν αποθηκευμένο στον υπολογιστή του ιδίου.

Στην ίδια μάλιστα ομιλία, κατά τις ίδιες πηγές, υποδεικνύει και ποια ορολογία να χρησιμοποιούν για να μην κινδυνεύουν από δικαστικές διώξεις: «Η πλέον προσφερόμενη μάλλον ορολογία που πρέπει να χρησιμοποιούμε και την οποία μετά βίας κατά κάποιον τρόπο επιτρέπει και ο νόμος, έτσι; είναι αντισιωνισμός, διότι ο αντιεβραϊσμός μπορεί να βρεθούμε κατηγορούμενοι».

Την ναζιστική του ιδεολογία προσπαθούσε να κρύψει και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που έχει τατουάζ στο χέρι του με το σύνθημα «Sieg Heil», αμέσως μετά τις εκλογές του 2012. Σύμφωνα με τα SMS που βρέθηκαν στο κινητό του απευθυνόμενα προς τον Ηλία Κασιδιάρη έγραφαν: "AN ME PΩTHΣEI ΣTO ΠOΛYYYYY MEΛΛON KANEIΣ... HMOYN 15 XPONΩN K ΠHΓA NA XTYΠHΣΩ ENA TATOYAZ ME EΘNIKIΣTIKO ΣYNΘHMA. EIΔA AYTO, MOY EIΠAN ΣHMAINEI "ZHTΩ H NIKH" KAI TO XTYΠHΣA ΓIATI ME ANTIΠPOΣΩΠEYEI ΣAN ENNOIA. OYTE HΞEPA ΠOIOI TO XPHΣIMOΠOIOYΣAN K ΔE ME ENNOIAZE KIOΛAΣ!" και "MHNYMA AΠO ZOYMΠO KAΛO: ΠIAΣAPIKH ATAKA OTAN ΘA KΛEINEIΣ TO ΘEMA: K ΓIA NA TO KΛEIΣOYME TO ΘEMA, ΣTA 15 MOY TΩPA ΘA NTPEΠOMOYN AN EIXA KANEI ΣΦYPOΔPEΠANO K OXI TO ZHTΩ H NIKH".

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο υπολογιστής του Χρήστου Παππά βρίθει φωτογραφιών ναζιστικών συμβόλων και επιστολών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, εκτός από τις επιστολές στον Λεόν Ντεγκρέλ, οι επιστολές στη Λένι Ρίφενσταλ, στη χήρα του Meinoud Rost van Tonningen, του δεύτερου αρχηγού του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος στην Ολλανδία και προέδρου της Εθνικής Τράπεζας κατά τη γερμανική κατοχή, η οποία είναι γνωστή στην Ολλανδία ως "Μαύρη Χήρα", καθώς μετά τον θάνατο του συζύγου της η ίδια συνέχισε την προπαγάνδα υπέρ του ναζισμού.

Ο Χρήστος Παππάς, κατα τις ίδιες πηγές, αναζητούσε μέσω Ίντερνετ διάφορα αντικείμενα των ναζί και προσπαθούσε να τα αποκτήσει, από κάρτες και φωτογραφίες με ιδιόχειρες αφιερώσεις από ναζί μέχρι δαχτυλίδια του German African Corps κ.ά.


πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive