Κυριακή 29 Απριλίου 2012


 



Το κρατος των τραπεζιτων και των μεγαλοεργολαβων αποδεικνυει για μια ακομη φορα ποσο ανεξαρτητη δικαιοσυνη διαθετει. Εντελως "τυχαια και συμπτωματικα" μελη του Κινηματος Δεν Πληρωνω, εχουν κληθει το τελευταιο διαστημα να περασουν απο τις αιθουσες των δικαστηριων για να δικαστουν με αιολες και χαλκευμενες κατηγοριες που σχετιζονται με την παλη μας εναντια στους χαρατσοεισπρακτορες μεγαλοεργολαβους των διοδιων. Μετα την δικη των 8, για την υποθεση του Κιατου (για δηθεν εισβολη και καψιμο χιλιων κλησεων "παραβασεων" του ΚΟΚ  για αρνηση πληρωμης διοδιων), που ειχε προσδιοριστει για τις 7 Μαϊου 2012, καλουνται παλι οι συναγωνιστες Βασιλης και Μαρια Παπαδοπουλου (υποψηφιοι με το Κινημα Δεν Πληρωνω) σε δικη στις 7 Ιανουαριου 2013, μετα απο μηνυση της εκμεταλλευτριας εταιριας του δρομου καρμανιολα Κορινθου- Πατρων. Κατηγορια; Οτι εσπασαν την μπαρα των διοδιων και προκαλεσαν προβλημα στην ομαλη λειτουργια των διοδιων κλπ κλπ.
Με τον νομο Ρεππα δεν καταφεραν να καμψουν το κινημα μας. Με τους αορατους τροχονομους , τα προστιμα και τις κλησεις, τιποτα. Με τους Μαγκουφηδες- τραμπουκους βαλτους και βολευτες μας πεισμωσαν περισσοτερο (υποθεση τραυματισμου της συναγωνιστριας μας και υποψηφιας στην Φθιωτιδα Σουλας Γαλανη- Αυλακιωτη). Με τις διωξεις, τις συλληψεις, τις μηνυσεις, τις απειλες, τις τρομοκρατικες βιαιαες προσαγωγες, τις στημενες προβοκατσιες τυπου ΔΕΗ Καλλιθεας ( η δικη των συναγωνιστων  εχει αναβληθει για τον Σεπτεμβριο), το πεσιμο και την τρομοκρατικη συλληψη και δικη του συναγωνιστη του Κινηματος μας Δημητρη Αγγελη απο τις Αφιδνες, με τις κατασχεσεις των συνταξεων των υπερηλικων απο την Νεα οδο (υποθεση Κοροβεση) δεν λυγισαν το κινημα μας. Τωρα με το νομο του τσεκουροφορου υπουργου Βοριδη και περιμενουν οτι θα μας καμψουν το φρονημα;

Γελιουνται. Παραθετουμε το προσφατο κλητηριο θεσπισμα εναντια στους συναγωνιστες μας Μαρια και Βασιλη Παπαδοπουλου. Ειναι για εμας ενα ακομη  επεισοδιο στο ανιαρο σηριαλ των διωξεων εναντια σε αυτους που αγωνιζονται για την ανατροπη του βαρβαρου αυτου συστηματος εκμεταλλευσης. Δεν μας φοβιζουν. Μας εξοργιζουν. Ας τρεμουν οι δυναστες την οργη των εξεγερμενων!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ !
  • Blogroll

  • Blog Archive