Παρασκευή 20 Απριλίου 2012


Πολλοί συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, κατα κυριο λογο νεολαίοι, με ενθουσιασμό κατασκευασαν δεκαδες πανό τα οποια τοποθετησαν σε γειτονιες της Αθηνας και στους οδικους αξονες. Τα χρηματα για την αγορα της λινατσας, της μπογιας, των ξυλων και των αλλων υλικων μαζευτηκαν ρεφενε.
Πιο εμπειροι συναγωνιστες εκπαιδευσαν τους πιο νεους στην "τεχνη" της κατασκευης και της τοποθετησης τους.
Χθες το βραδυ, ως δια μαγειας τα πανο "αποκαθηλωθηκαν". Πολλοι αυτοπτες που γνωριζουν προσωπα και πραγματα μας κατηγγειλαν το γεγονος.
Γιατι, εκ περισσου "συντροφοι" μας κατεβαζετε τα πανο , μας καλυπτετε τις αφισες και μας σκιζετε τα αυτοκολλητα;
Καθε χρονο εσεις παιρνετε τις παχυλες κρατικες επιχορηγησεις της υποταγης απο το υστερημα του λαου. Προσφατα μοιραστηκατε μαζι με τα αλλα κοινοβουλευτικα κομματα 10.000.000 (δεκα εκατομμυρια) ευρω σαν εκτακτη εκλογικη επιχορηγηση.
Για εσας δεν ειναι τιποτα να κολλατε τις χιλιαδες αφισες σας πανω απο τις δικες μας. Δεν σας κοστισε ουτε ενα ευρω απο την τσεπη σας, μιας και τα λεφτα της κρατικης επιχορηγησης που παιρνετε, αρπαχτηκαν βαναυσα απο το ιδιο το κρατος που υποτιθεται οτι αντιπαλευετε, απο τις τσεπες του συνταξιουχου, της νοικοκυρας, του ανεργου, του νεου.
Απο αυτους που υποτιθεται οτι ειστε στο πλευρο του και αγωνιζεστε για τα δικια του...
Αφηστε λοιπον τις προσπαθειες φιμωσης απεναντι στα κινηματα που αγωνιζονται και κανουν την ανυπακοη πραξη και οχι απλα συνθημα για εσωτερικη καταναλωση. Γιατι να ξερετε οτι τα μελη και οι φιλοι του Κινηματος Δεν Πληρωνω δεν υποχωρουνε απο νυχτερινα καμωματα. Τα εχουμε βαλει με το κρατος των μεγαλοεργολαβων και τις ορντινατσες τους. Μαθημενα τα βουνα απο χιονια.
  • Blogroll

  • Blog Archive