Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ , ΜΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ.
Οι εξελιξεις στις πλατειες δενονται με την εκδηλωση - ανοιχτη συζητηση του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ εναντια στα ναρκωτικα και το συστημα που τα προωθει στους εγαζομενους και την νεολαια.
Κατω απο το φως των εξεγερμενων σε ολες τις πλατειες εναντια στο μνημονιο και τους ντοπιους και ξενους δυναστες συζηταμε για να οργανωσουμε την παλη για την ανατροπη τους.
ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6, ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ , 7 μμ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ" ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.....

Posted by tsantismenos Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ(ΔΕΙΛΟΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ-ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΕ!!) ΣΤΙΣ 15-6-2011, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓΟΣ, (Α Κ Ο Υ Σ Ο Ν, Α Κ Ο Υ Σ Ο Ν)!!!!,ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙΙΙΙ???... ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ!!!! ΡΕ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ (ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ), ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ(ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ)ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 19 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ??!!! ΑΣ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!!! ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΤΩΧΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ,ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΣΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ(Δ.Ν.Τ,ΤΡΟΪΚΑ,ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!! ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ???!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ...Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Μ Ε ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕΤΕ!!!!ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ, ΠΙΣΩ!!! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ...ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝTΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ-ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ...ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΤΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ!!!! Α Ν Α Ρ Ω Τ Ι Ε Μ Α Ι.... ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ...ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ??!!!!!

Φοιτητικό κίνημα «Δεν Πληρώνω» στην Βραζιλία

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Φοιτητικό κίνημα «Δεν Πληρώνω» στην Βραζιλία

Φοιτητές στην Βραζιλία έκαναν διαδηλώσεις κατά της αύξησης της τιμής των δημόσιων λεωφορείων, κλείνοντας τους δρόμους της πόλης Vitoria.

Μάλιστα λόγο της παρέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων, για την καταστολή των διαδηλώσεων, πολλοί φοιτητές, χρησιμοποιώντας και το Twitter, ενημερώθηκαν μαζικά και βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούνε.

MY CAMBUS .GR
Οι Δολοφονικές επιθέσεις δεν θα σταματήσουν την λειτουργία του σταθμού Α βοηθειών της πλατείας Συντάγματος

Στις 15/6 στην πλατεία συντάγματος, οι δυνάμεις καταστολής, πραγματοποίησαν μια δολοφονική επίθεση στο σταθμό Α! Βοηθειών που λειτουργεί από την πρώτη μέρα στην πλατεία συντάγματος. Την ώρα της επίθεσης, ο σταθμός πρόσφερε βοήθεια σε όσους την είχαν ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Τα ΜΑΤ έριξαν σκόπιμα χημικά μέσα στον σταθμό, με σκοπό να τον διαλύσουν. Παρόλη την ασφυξία και την φρίκη που επακολούθησε με ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος σε λιπόθυμη κατάσταση ο σταθμός κρατήθηκε, ανασυγκροτήθηκε και επαναλειτούργησε αμέσως.

Κανένα χημικό ή βία δεν πρόκειται να μας σταματήσει, συνεχίζουμε ακάθεκτοι να φροντίζουμε όσους χρήζουν πρώτων βοηθειών και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική νίκη. Ο σταθμός Πρώτων Βοηθειών είναι ανοικτός και θα παραμείνει ανοικτός.

Ομάδα Α! Βοηθειών – Πλατεία Συντάγματος

athens indymedia


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011
H ληστρική επίθεση του κεφάλαιου έχει πάρει γενικευμένες διαστάσεις. Αφού καταργήθηκαν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά κεκτημένα, αφού οι μισθοί και οι συντάξεις λεηλατήθηκαν σε βαθμό εξαθλίωσης, αφού οι αυξήσεις σε βασικά προϊόντα επιβίωσης τρέχουν καθημερινά, αφού με την διάλυση της Δημοσιας Υγειας και Εκπαίδευσης θρυμματίζεται ολοκληρωτικά το προσωπείο του "κοινωνικού" κράτους...

...με fast track διαδικασίες έρχεται το νέο μνημόνιο που μόνο από τον τίτλο του -μεσοπρόθεσμο- καταλαβαίνουμε ότι το χειρότερο είναι πια στην πόρτα μας! Τα "όμορφα" λόγια της "δημοσιονομικής στρατηγικής", το "εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης", η "ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη", η "επιτάχυνση της πορείας προς το μέλλον", η "κοινωνία συνοχής και προστασίας" δεν σημαίνουν τίποτε άλλο από:

κατάργηση του 8ωρου, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ακόμα μεγαλύτερη λεηλασία μισθών και συντάξεων, επιβολή ειδικών φόρων κατανάλωσης ακόμα και στους πιο φτωχούς από τους συνανθρώπους μας, κατάργηση κάθε παροχής σε όλους τους εργαζόμενους και ανέργους, ξεπούλημα κάθε σπιθαμής γης, αέρα και νερού και ξεπούλημα όλων των φυσικών μας πόρων, διάλυση και ξεπούλημα της υγείας, της παιδείας και όλων των οργανισμών που σχετίζονται με τα δημόσια αγαθά.

Στη μέση βρίσκονται οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες και ο συνδικαλισμός των πολιτικάντηδων και των λαμόγιων της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που μαζί με άλλα κλαδικά σωματεία, αντί να κηρύξουν Γενική Απεργία Διαρκείας, περιορίζονται σε 24ωρες απεργίες - εκτονώσεις, ανά δίμηνο!

Ο δικός μας λόγος είναι καθαρός και ξάστερος:
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη

Παραδείγματα αγώνων υπάρχουν πολλά: Το κίνημα "δεν πληρώνω", οι προσπάθειες αυτομείωσης, ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας, οι άγριες απεργίες, οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, τα πρωτοβάθμια σωματεία, ο αγώνας των μεταναστών απεργών πείνας, οι καταλήψεις των πλατειών όλης της χώρας, οι λαϊκές συνελεύσεις, οι πορείες, οι συγκρούσεις, οι επιθέσεις σε υπουργούς [ 2 ]και βουλευτές, σε στόχους σύμβολα, όλα αυτά είναι ώρα να συναντηθούν και να συνδεθούν σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στο σύστημα που μας έχει φέρει στην σημερινή κατάσταση, που μας εξαθλιώνει και μας καταπιέζει.

Athens Indymedia

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Φθιώτιδα: Οδηγός πλήρωσε τα διόδια με πλαστό 50άρικο!
NewsIt.gr

"Πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έδωσε χθες το μεσημέρι στην υπάλληλο των διοδίων της Τραγάνας ένας 26χρονος οδηγός φορτηγού..."

Η υπάλληλος που κατάλαβε ότι το 50άρικο ήταν πλαστό, δεν σήκωσε την μπάρα και ενημέρωσε τον προϊστάμενό της και εκείνος με τη σειρά του την Αστυνομία.

Ο 26χρονος ο οποίος συνελήφθη αρνήθηκε ότι γνώριζε για τη γνησιότητα του χαρτονομίσματος, ενώ δεν βρέθηκαν άλλα πλαστά επάνω του ή στο φορτηγό.

Τελικά λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΛΑΣΤΑ 50ρικα, ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ (ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ , ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΡΕΠΠΑ, Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ.
ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΥΨΟΥΣ 22 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΡΕΠΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ.....
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΑΠΛΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΟΣΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Σύνταγμα, Πρακτικά Λαϊκής Συνέλευσης 15/06/2011

Posted by Β.Π. Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

Σύνταγμα, Πρακτικά Λαϊκής Συνέλευσης 15/06/2011
από καπνισμενος ATHENS INDYMEDIA

.....http://real-democracy.gr/minutes/2011-06-15-praktika-laikis-syneleysis-15062011

Εναρξη 9.51
Ανάγνωση προτεινόμενου θέματος . (κατατέθηκε στην γραμματεία)
Ψηφοφορία : εγκρίθηκε.

Πρόταση εναλλακτικού θέματος: Έχουμε χούντα;

Μοίρασμα κλήρων.

Έκκληση: Να δώσει η Λ.Σ σε συναγωνιστή από Γερμανία, που θέλει να εκφράσει συμπαράσταση τον λόγο. Εγκρίθηκε.

- there is a lot...Μετάφραση: Λέγονται πολλά πράγματα για το χρέος της Ελλάδας. Δηλώνω, ότι δεν μου χρωστάτε τίποτα ούτε σε κανέναν εργαζόμενο από Γερμανία. Μην πληρώσετε ούτε ένα σεντ στους τραπεζίτες σε όλη την Ευρώπη. Να αντισταθούμε όλοι μαζί, στην Μέρκελ και Σαρκοζι και Κάμερον που θέλουν να εφαρμόσουν δικτατορία αγοράς. Ήταν τεράστια έμπνευση η μαζικότητα της απεργίας της συνέλευση. Δεν χρωστάτε εσείς στους τραπεζίτες, το κίνημα χρωστάει σε εσάς! Πρέπει οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις να συνεχίσουν και οι απεργίες να εξαπλωθούν σε όλη την Ευρώπη. Να συντονιστούμε να ανατρέψουμε όχι μόνο την δική σας κυβέρνηση αλλά πολλές κυβερνήσεις, που λειτουργούν προς όφελος της αγοράς. Δεν τους φτάνουν αυτά που έχουν, εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε όλον τον πλούτο για δωρεάν υγεία παιδεία κλπ. Αυτόν τον πλούτο και όλα τα μέσα παραγωγής πρέπει να τον πάρουμε στα χέρια μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.
- Πρόταση σχεδίου ψηφίσματος σαν βάση συζήτησης. Εγκρίθηκε. Ανάγνωση σχεδίου (θα κατατεθεί στην γραμματεία). Περίληψη: Ολοι στους δρόμους μέχρι να φύγει το μνημόνιο η Τρόϊκα.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011


Το γαλλικο καναλι France 3 στις ειδησεις σε ανταποκριση απο Αθηνα με τον SILVAIN LEQUENSE.
Αναφερεται στο Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , και στο πως προετοιμαζεται ενας συναγωνιστης για παρεμβαση !!!!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ:
Η Ελλαδα στο χειλος της οικονομικης καταστροφης:

παρουσιαστρια: Την τεταρτη στις 15 Ιουνιου στην γενικη απεργια στην ελλαδα , δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι , διαδηλωσαν μπροστα στην Βουλη ( καποιες φορες με βιαιο τροπο απο αγνωστα ατομα) για να καταγγειλουν τα νεα αυστηρα μετρα λιτοτητας , ενω η κυβερνηση δεν διστασε να προτεινει την δημιουργια συγκυβερνησης προκειμενου να παρει σκληρα οικονομικα μετρα.
Οι ελληνες , νεοι και λιγοτερο νεοι , μην αντεχοντας την σκληρη οικονομικη κατασταση που τους εχει επιβληθει εδω και αρκετους μηνες , δεν διστασαν να εκφρασουν την αντιδραση τους και την γενικη δυσαρεσκεια τους απεναντι σ αυτα τα μετρα !!
Ολοι σημερα το πρωι τεταρτη 15-6-2011 ετοιμαζονται για την μεγαλη διαδηλωση .
Η Μαχη ειναι εκπαιδευτικος με συμβαση ορισμενου χρονου . Ο μισθος της θα πεσει κατα 20%, εξ αιτιας των περικοπων. Ο Βασιλης εχασε προσφατα την εργασια του, σαν ιδιωτικος υπαλληλος.
MAXH: αυτο που βλεπω ειναι ενα γενικοτερο σκοταδι ! Κατι πρεπει να αλλαξει στη χωρα. Δεν μπορουμε να μενουμε πλεον με τα χερια σταυρωμενα ! Γι αυτο ειμαστε και στο Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !
παρουσιαστρια: Σημερα το πρωι η πλατεια Συνταγματος κεντικο σημειο της πρωτευουσας , γεμισε κοσμο , ο οποιος μαζευτηκε για να διαδηλωσει εναντιον των νεων οικονομικων μετρων της κυβερνησης. Η Μαχη με τους φιλους της και συναγωνιστες απο το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ενα Κινημα που καλει ολους τους ελληνες να μην πληρωνουν διοδια , ουτε εισιτηρια στα δημοσια μεσα μαζικης μεταφορας , ηρθαν ολοι μαζι στη διαδηλωση για να εκφρασουν την αγανακτηση τους !!
ΜΑΧΗ : ειναι αληθεια οτι οι μισθοι μειωνονται και οι τιμες παντου αυξανονται , ολο και περισσοτερο ! Πιστευω οτι ζουμε μια σκανδαλωδης κατασταση γι αυτο και ειμαστε εδω στην πλατεια αυτη την στιγμη !!
παρουσιαστρια: Καταμεσης της πλατειας Συνταγματος υπαρχουν χιλιαδες νεοι εκ των οποιων καποιοι ειναι εγκατεστημενοι με σκηνες εδω και 3 βδομαδες , και πλεον οπως ακριβως εγινε και με την διαδηλωση στην Ισπανια !!

ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011




































Οι φωτογραφίες ειναι του συναγωνιστή φωτογράφου Δημήτρη.

Ηχηρό μήνυμα από τους Αγανακτισμένους στην Λαμία

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

Μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή κόσμου, στο κάλεσμα των "Αγανακτισμένων" πολιτών Λαμίας για πορεία και συμβολική κατάληψη της Περιφέρειας.
Στο πλευρό τους πάρα πολλοί πολίτες , πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων, αγρότες , οδηγοί φορτηγών, οδηγοί ταξί ακόμη και χειριστές μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών...

Γύρω στις 12:00 ξεκίνησε η πορεία από την πλατεία Πάρκου (παρόλο την βροχή που έπεφτε) και ολοκληρώθηκε μισή ώρα αργότερα περίπου μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, εν συνεχεία έγινε το "ντού" για την προγραμματισμένη κατάληψη.
Οι αστυνομικές ομάδες που βρίσκονταν στην είσοδο και εντός του κτηρίου προσπάθησαν αρχικά να εμποδίσουν την είσοδο στους "Αγανακτισμένους πολίτες", μάταια όμως...Λίγα λεπτά αργότερα το κτήριο της Περιφέρειας βρισκόταν ήδη υπό κατάληψη. Οι Αγανακτισμένοι παρέμειναν εντός του κτηρίου και πραγματοποίησαν Λαϊκή Συνέλευση, έως λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, όπου ο Περιφερειάρχης Κλ. Περγαντάς απάντησε σε διάφορα ερωτήματα...
Αξιοσημείωτο είναι πως κατά την αποχώρηση των "Αγανακτισμένων πολιτών", παραδόθηκε το κτήριο της Περιφέρειας πιο καθαρό κι απ ότι το βρήκαν προτού το καταλάβουν !!!
πηγή: About My Lamia
Στην Λαϊκή συνέλευση και στα τεκταινόμενα συμμετέχουν και μέλη της Επιτροπής αγώνα Φθιώτιδας του "Δεν Πληρώνω"


Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΗΜΙΚΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ. ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ , ΤΟΣΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.
ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ , ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ Η ΑΡΡΩΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ .
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (08/09-03). ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΟΜΒΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 15-06-11

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Στις 15-06-11 με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε μία εκ των πιο μαζικών και καθοριστικών λαϊκών διαδηλώσεων της μεταπολιτευτικής περιόδου. Υπερνικώντας την κρατική-"άκρατη" καταστολή της χουντικής κυβέρνησης, που αντιμετώπισε την εξοργισμένη λαοθάλασσα με εκατοντάδες δακρυγόνα και ξύλο, το αποφασισμένο πλήθος δεν κάμφθηκε ούτε στιγμή. Οι επιτροπές αγώνα "δεν πληρώνω" συμμετείχαν μαζικά στην μεγαλειώδη αυτή διαδήλωση και παρά τον χημικό πόλεμο διατήρησαν τη συσπείρωση, την αγωνιστικότητα και την οργανωτική τους διαύγεια..

Είναι πια εμφανές ότι η ανατροπή του κοινωνικοπολιτικού κατεστημένου αποτελεί παλλαϊκό αίτημα. Εντούτοις, οι ηγετίσκοι της χώρας παραπαίουν σε ψευτοδιλήμματα μεταξύ σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης και ανασχηματισμού(επιβεβαιώθηκε το σενάριο του ανασχηματισμού)..Ο λαός όμως δεν απαιτεί μία λύση η οποία θα δοθεί από το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο εκ των έσω με συγκολλήσεις αντιλαϊκών μετώπων..Ο λαός μάχεται στους δρόμους για να δώσει τη λύση ο ίδιος, για την ανατροπή όλων αυτών που μας εξαθλιώνουν τη ζωή και τη δημιουργία μιας άλλης κοινωνίας.

Κοροϊδία με τις μειώσεις των διοδίων!Έλεγαν για Πάσχα, πέρασε και του Αγίου Πνεύματος...
H συμφωνία αποδεικνύεται εξαιρετικά σύνθετη...

the best
Πέντε ξεχωριστά μνημόνια στοιχειώνουν τις συμβάσεις παραχώρησης και εγκλωβίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης για φθηνότερα διόδια και ομαλή συνέχιση των έργων. Πρόκειται για τις συμφωνίες που θα συνάψει το υπουργείο Υποδομών με κάθε έναν από τους πέντε παραχωρησιούχους, έχοντας ως βάση το κείμενο (μνημόνιο αρχών) που εστάλη πριν το Πάσχα στους εργολάβους, το οποίο έχει μπει από καιρό στο μικροσκόπιο τραπεζών και κατασκευαστών.

Η συμφωνία όμως, που θα έβγαζε από την πολύμηνη απραξία τους αυτοκινητοδρόμους αποδεικνύεται εξαιρετικά σύνθετη, με τις τράπεζες που είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας για την υπογραφή του μνημονίου να εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις από τις προτάσεις της κυβέρνησης, όπως αποκάλυψε το protothena.gr την Παρασκευή 10 Ιουνίου και επιβεβαίωσαν στη συνέχεια οι επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου.

Τ΄ακούς Απόστολε; Πήρε κλήση απορριμματοφόρο γιατί δεν πλήρωσε διόδια!!!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011
http://www.lamiafm1.gr

Μπορεί να έγινε ήρωας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τον Ιανουάριο για την σθεναρή του στάση απέναντι στο χαράτσι των διοδίων στον σταθμό της Πελασγίας, ήρθε όμως η στιγμή που η εταιρεία πήρε το αίμα της πίσω και χρέωσε τον δήμο .
Πως; Με την κλήση που δόθηκε χθες σε απορριματοφόρο του δήμου.
Ο υπάλληλος που κάνει ως τέσσερις φορές καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο για την αποκομιδή των απορριμάτων από την πλευρά της Πελασγίας δεν πλήρωνε ποτέ διόδια. απλά σήκωνε την μπάρα και περνούσε. Χθες όμως την ώρα που έκανε την ίδια κίνηση , ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους του σταθμού διοδίων Πελασγίας το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο κάτω και οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το απορριματοφόρο. μάλιστα ζήτησαν εκτός της απόδειξης διοδίων που δεν υπήρχε βεβαίως ακόμη και βεβαόιωση ιδιοκτησίας του οχήματος αφού όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά μπορεί να ήταν και κλεμμένο.
210 ευρώ καλείται τώρα να πληρώσει για την κλήση της Τροχαίας ο δήμος Στυλίδας κια το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είανι τί θα γίνει με τα σημερινά και τα επόμενα δρομολόγια. Θα πληρώνουν πλέον τα απορριματοφόρα του Δήμου ή σε κάθε πέρασμα θα χρεώνουν τους δημότες με 210 ευρώ όσο και το πρόστιμο της Τροχαίας. Και θα αφήσει ο δήμαρχος έτσι την υπόθεση αυτή;
Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΟ :
ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΚΑΘΟΤΙ Η "ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ (ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!
Υπο την σκια μιας καταρρεουσας κυβερνησης που χανει ενα ενα τα ποντικια της που δραπετευουν απο ενα βυθιζομενο καραβι, οι Επιτροπες Αγωνα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ΄ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ" ειχαν μια ακομη μερα γεματη αγωνιστικες δρασεις. Ενω συναγωνιστες παρενεβαιναν σε λαϊκες συνελευσεις σε πλατειες σε ολη την χωρα, στην πρωτευουσα 2 σημαντικες δρασεις ελαβαν χωρα:
Το απογευμα της Τριτης 14/6/11, μελη μας μαζι με συναγωνιστες απο την λαϊκη συνελευση Καλλιθεας "σφραγισαν" συμβολικα τα ακυρωτικα μηχανηματα στον σταθμο ΗΣΑΠ της Καλλιθεας. Μετα μετεβησαν στην συνελευση της πλατειας στο Συνταγμα , χωρις φυσικα να πληρωσουν εισιτηριο.
Στην πλατεια Συνταγματος εγινε μια μικρη συνελευση απο μελη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και συναγωνιστες της λαϊκης Συνελευσης της πλατειας Συνταγματος. Εκει αποφασιστηκε να επαναληφθει με αιφνιδιαστικο- καταδρομικο τροπο η δραση "ακυρωσης" των ακυρωτικων μηχανηματων. Δεκαδες συναγωνιστες πραγματοποιησαν την αποφαση για πανω απο μια ωρα, υπο τις επευφημιες του κοσμου. Πολλοι ησαν αυτοι που παρεμειναν μαζι μας και ελαβαν μερος στην δραση. Συνθηματα οπως: Τα τρενα και οι δρομοι ανηκουν στον λαο και οχι στο κεφαλαιο το πολυεθνικο- Απεργια γενικη μεχρι την ανατροπη- Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι, ο μονος δρομος ειναι εξεγερση και παλη, μαζι με το Κλεφτες-κλεφτες δονουσαν την ατμοσφαιρα. Την τιμητικη του ειχε παλι ο Παγκαλος, Πολλα συνθηματα ακουστηκα αφιερωμενα στον αγαπητο στα μεγαλα συμφεροντα αντιπροεδρο. Το πιο κοσμιο ηταν: Ενα ελικεπτερο για καθε υπουργο και φερτε για τον Παγκαλο φαλαινοθηρικο! (Τα υπολοιπα τα εκοψε η λογοκρισια). Μετα το τελος της δρασης οι συμμετεχοντες αποφασισαν να το ξανακανουν!
Αυριο απο το πρωι τους περικυκλωνουμε και τους υποσχομαστε:
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!
για περισσοτερες φωτογραφιες:

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Χθες επέστρεφα από τα πάτρια εδάφη της μητέρας Φλώρινας, μέσω Εγνατίας.
Στα διόδια Πολυμύλου, αφού πλήρωσα τα 2,80, η υπάλληλος των διοδίων, μου ενεχείρισε -όπως σε όλους- ένα ...διαφημιστικό φυλλάδιο.
Αφορούσε το Σ.Ε.Α. Πλατάνου, τον σταθμό αναψυχής δηλαδή, πιό απλά το βενζινάδικο και τα μαγαζιά της στάσης "Πλατάνου", η οποία βρίσκεται λίγο μετά το Κλειδί Ημαθίας και το εκμεταλλεύεται η οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Αλλά, από πού κι ως πού δικαιούνται τα διόδια να μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια;
Εντάξει, κατανοούμε ότι τα ιδιωτικά διόδια, έχουν επιχειρηματικές αλληλεξαρτήσεις με τους Σ.Ε.Α., αλλά ...μπορούν να μοιράζουν τα διαδημιστικά τους φυλλάδια;
Δεν μας τα ΄πατε αυτά, όταν δίνατε τους δρόμους σε ιδιώτες. Ότι θα γινόμαστε αναγκαστικά δέκτες των διαφημιστικών τους φυλλαδίων.

Υ.Γ. Ο σταθμός βρωμούσε κάτι από υπονόμους. Όσοι σταμάτησαν, το ένιωσαν !

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
Καλημέρα σας ,
διάβασα στη σελίδα σας οτι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται διάφορα
κρούσματα από την τροχαία Λάρισας στα διόδια του Μοσχοχωρίου . Χθες
είχαμε νέο χτύπημα στα διόδια του Πυργετού . Δε γνωρίζω αν η τροχαία
της περιοχής υπάγεται στον ίδιο διοικητή , πάντως χθες υπήρξε μία
απίστευτη ενέργεια προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εταιρίας που
διαχειρίζεται το δρόμο . Όπως θα γνωρίζετε , εκατοντάδες οδηγοί
παρακάμπτουν τα διόδια από τον παράπλευρο δρόμο μιας και η απώλεια σε
χρόνο δεν είναι πάνω από 5' λεπτά . Εγώ αν και συνήθως σπρώχνω τις
μπάρες , σε εκείνο το κομμάτι κάνω την παράκαμψη μιας και υπάρχει
συχνά στα διόδια περιπολικό προς εξυπηρέτηση της εταιρίας αλλά και
γιατί η παράκαμψη είναι εύκολη και προσφέρει και ένα ωραίο σημείο για
στάση και ξεμούδιασμα . Χθες λοιπόν και κατά τη μεγάλη επιστροφή του
Αγ. Πνεύματος , οι αθεόφοβοι ΜΠΑΤΣΟΙ , δεν επέτρεπαν την είσοδο των
οχημάτων από το δρόμο του Πυργετού στην εθνική οδό προς Τέμπη με το
πρόσχημα της αυξημένης κίνησης . Αποτέλεσμα αυτού , να δημιουργηθεί
ουρά χιλιομέτρων στον παράδρομο , κάτι που ανάγκασε πολλούς οδηγούς να
γυρίσουν πίσω και να μπουν στην εθνική οδό και να πληρώσουν τα πιο
ληστρικά διόδια της εθνικής οδού , κάτι που ήταν φυσικά και ο στόχος
της αστυνομίας . Περνάω πάρα πολύ συχνά από το σημείο και όσοι
γνωρίζουν θα καταλαβαίνουν πως ποτέ δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο και
ποτέ δε δημιουργούνταν πρόβλημα από την είσοδο των οχημάτων από τον
παράδρομο στην εθνική . Αυτό που έγινε χθες ήταν μία απίστευτη
πρόκληση , δείχνοντας καθαρά οτι η αστυνομία μάχεται για την
εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εταιρίας και όχι του πολίτη .
Παρακαλώ κάποιο από τα μέλη της περιοχής να μάθει περισσότερα και να μας
ενημερώσει .
Τριαντάφυλλος Παυλίδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συμμετέχει την Τετάρτη 15-6 στη γενική απεργία και καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας στις 10.00πμ και σε κοινή πορεία με τις λαϊκές συνελεύσεις αμέσως μετά.

Μέλη του κινήματός μας συμμετείχαν από τη πρώτη στιγμή στις λαϊκές συνελεύσεις, καλούμε όλους τους πολίτες που πλήττονται από τα βάρβαρα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα, να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δράσεις μας, σε ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής και πάλης, με κύριο όπλο μας την ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, για την ανατροπή της πολιτικής της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας σε όλους τους αγωνιστές που διώκονται από το κράτος με χαλκευμένα στοιχεία, όπως και ο συναγωνιστής του κινήματός μας, Φώτης Δήμος, που συνελήφθη στις 11/5, παρά τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων και κρατείται προφυλακιστέος.

Δεν πληρώνουμε την κρίση τους

Δεν πληρώνουμε το χρέος τους

Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας

Όλοι στους δρόμους για την ελευθερία

VIDEO: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ, 13-06-11

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011

VIDEO: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 10-06-11

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011



Eκατονταδες συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, μαζι με μελη της Λαϊκής συνέλευσης της Πλατείας Συντάγματος, καθώς και με μέλη άλλων λαϊκών συνελεύσεων απο άλλες γειτονιές του λεκανοπεδίου, ακόμη και από την επαρχία απελεύθερωσαν για 3 ώρες το εθνικό δημόσιο δρόμο απο την χαρατσοεισπρακτική εταιρία στις Αφίδνες.
Η μεγάλη ανταπόκριση των ταξιδιωτών χαρακτηρίστηκε απο 2 πράγματα: Την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα ("φίλε οδηγέ σταμάτησε για 10 λεπτά και άνοιξε μαζί μας στα διόδια") και τον σχεδόν μηδενικό αριθμό οδηγών που θέλανε να πληρώσουν το χαράτσι.
Πολλές χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν κορνάροντας και σταματώντας για συμπαράσταση για λίγο ή και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πολλοί ήταν αυτοί που μας ζητούσαν τις κίτρινες σημαίες με τα ψαράκια που κυνηγάνε το μεγάλο και που ζητούσαν τον τρόπο να οργανωθούν στις επιτροπές μας. Χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα διανεμήθηκαν, ενώ τηλεοπτικά συνεργεία και ειδησεογραφικά μέσα πήραν συνεντεύξεις και βιντεοσκοπησαν την κινητοποίηση μας.
Ολοι οι συναγωνιστές στο τέλος σε μια ανοιχτη συνέλευση που έγινε δίπλα στα διόδια προγραμμάτισαν τις αμέσως επόμενες δράσεις μας (παρέμβαση στα τεκταινόμενα στις πλατείες καθώς και στην μεγάλη γενική απεργία της Τετάρτης 15/6, στην οποία οι Επιτροπές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ θα πάρουν ενεργό μέρος). Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

48ωρη στον «Πήγασο», με λουκέτα απειλεί ο Μπόμπολας

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011

Σε έκτακτη σύσκεψη κάλεσε σήμερα το μεσημέρι ο Φώτης Μπόμπολας, τους διευθυντές του Έθνους, της Ημερησίας και του Goal, θέτοντάς τους βέτο ότι εάν δεν σταματήσουν την απεργία, θα ανακοινώσει «λουκέτα». Οι εργαζόμενοι έχουν ανακοινώσει, με απόφαση της ΕΣΗΕΑ, 48ωρη απεργία απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης της δημοσιογράφου Πόπης Χριστοδουλίδου.

Το μεσημέρι σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τα κτήρια του Ομίλου Πήγασος, όταν εργαζόμενοι της Ημερησίας προσπάθησαν να μπουν μέσα να δουλέψουν και ομάδες περιφρούρισης τους εμπόδισαν, με αποτέλεσμα να υπήρξει ένταση και προπηλακισμοί.

Εν τω μεταξύ στο εσωτερικό του Ομίλου, ο Φώτης Μπόμπολας, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο τα εξής:

• Κλείσιμο του ημερησίου φύλλου της Ημερησίας ενώ θα συνεχίσει να εκδίδεται μόνο το φύλλο του Σαββάτου.

• Η εφημερίδα Gοal θα "ενοικιαστεί" στον επιχειρηματία Μ. Ανδρουλιδάκη (στον οποίον πριν λίγες μέρες μεταβιβάστηκε από τον ΔΟΛ και η εφημερίδα "Εξέδρα") και καλεί τους εργαζόμενους εάν θέλουν να συνεργαστούν με τη νέα ιδιοκτησία.

• Άμεσο κλείσιμο των εφημερίδων Έθνος και Έθνος της Κυριακής, εφαρμόζοντας όπως τόνισε το σχέδιο του Ελευθέρου Τύπου, με την προοπτική να τα ανοίξει και πάλι σε μηδενική βάση, μόνο που ο Ελεύθερος Τύπος άλλαξε και καθεστώς ιδιοκτησίας.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

200.000 ευρώ το μήνα κοστίζουν οι "Δεν Πληρώνω" στην Ολυμπία Οδό

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

Συνεχείς οι καταλήψεις των διοδίων στον οδικό άξονα Πατρών – Αθηνών

200.000 ευρώ χάνει κάθε μήνα η Ολύμπια Οδός από τους οδηγούς που αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Καθημερινή, το 4% των οδηγών που χρησιμοποιεί το δρόμο δεν καταβάλλει το αντίτιμο στους σταθμούς των διοδίων.

Ο οδικός άξονας Ελευσίνα- Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος, μάλιστα, είναι από τους πλέον δημοφιλείς για τους «Δεν Πληρώνω» αφού το μήνα Μάρτιο έγιναν 14 καταλήψεις των σταθμών των διοδίων ενώ τον Απρίλιο 16!

Best

Σχολιο Επιτροπων:

Bεβαια αυτο που δεν γραφει η ερευνα ειναι , οχι το ποσο στοιχιζει το Δεν πληρωνω στην εταιρια, αλλα ποσο στοιχιζει η χαρατσοεισπρακτικη εταιρια στους πολιτες, τοσο σε χρημα οσο και σε αιμα , μιας και αναφερομαστε στο δρομο καρμανιολα Κορινθου- Πατρων.


Απελευθερώσαμε για 3 ώρες την διάβαση στις Αφίδνες από τους χαρατσοεισπράκτορες

Posted by Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011



15 Ιούνη: 24 ώρες στο δρόμο – Περικυκλώνουμε τη Βουλή

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011
24 ώρες στο δρόμο!

Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή

Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα. Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού:

Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί:

1. Μπροστά στη Βουλή.

2. Στο μετρό Ευαγγελισμός.

3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μέχρι τις 15 Ιουνίου οργώνουμε την Αθήνα για να μεταφερθεί παντού το κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος. Δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για τη μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή:

ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

11 Ιουνίου 2011

real-democracy.gr

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ OI SCORPIONS ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΠΑΤΡΩΝ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011
Αντιτουριστικός δρόμος
Για την -ο Θεός να την κάνει- εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών έχει χυθεί πολύ μελάνι.

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν στο φως και οι καταγγελίες της «Γαλαρίας», του σωματείου εργαζομένων στο εν λόγω τμήμα (γαλαρία λένε τα τούνελ) ότι καταχρηστικά εισπράττονται διόδια από τις 4 Απριλίου. Εμείς, όμως, μάθαμε ότι ο δρόμος είναι και... αντιτουριστικός: πέρυσι τέτοια εποχή είχαν πάει οι γερμανοί ροκάδες Scorpions για συναυλία στην Πάτρα και ήταν να μείνουν στο ξενοδοχείο του καζίνου στο Ρίο.
Οταν, όμως, είδαν τον δρόμο φοβήθηκαν ότι το πρωί δεν θα έφταναν έγκαιρα στην Αθήνα για να προλάβουν την πτήση τους και έτσι μετά τη συναυλία έφυγαν... αμέσως και διανυκτέρευσαν τελικά σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αττικής Οδού.

Μέχρι και οι... σκορπιοί τρόμαξαν!

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

«Δεν πληρώνω – δεν πληρώνω»

Το κίνημα πολιτών «Δεν πληρώνω» δίνει σήμερα Δευτέρα, ραντεβού στα διόδια της Εθνικής οδού Αθηνών – Πάτρας, με το πλήθος της Λαϊκής Συνέλευσης, της πλατείας Αγίου Γεωργίου. Σκοπός της συνάντησης είναι να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Η στάση πληρωμών θα συνεχιστεί και στα διόδια των Αφιδνών στις 19:00 το απόγευμα.

Από κίνημα σε κίνημα πάμε και όλα είναι δίχως πολιτικές ομπρέλες. Οι αγανακτισμένοι πολίτες τάσσονται πλέον υπέρ πρακτικών δραστηριοτήτων που θα έχουν άμεσα αποτελέσματα. Και ο κ. Παπανδρέου εξακολουθεί να βρίσκεται χαμένος στο κόσμο του Μεσοπρόθεσμου. Καμία απολύτως επαφή με το λαό.

http://www.prionokordela.gr/ellada/den-plirono-den-plirono/

ΠΟΛΙΤΕΣ "ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ" ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011


Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ (200 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ κλπ) ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ; ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

νεο: Οι "Δεν Πληρώνω" έκλεισαν τα μηχανήματα του Μετρό

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

Πολιτες της Καλλιθέας που συμμετέχουν στην Γενική λαϊκή συνέλευση πολιτών, μαζί με μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com), ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής 15/6, σε πορεία, προς τον σταθμό Καλλιθέας του ΗΣΑΠ. Εκεί πραγματοποίησαν δράση "ακύρωσης" των ακυρωτικών μηχανημάτων των εισιτηρίων , καλώντας ταυτόχρονα τους επιβάτες να μην πληρώνουν το χαράτσι των εισιτηρίων. Εξηγούσαν στους πολίτες ότι όλα τα κοινωνικά αγαθά (μεταφορές, δρόμοι, παιδεία, υγεία, νερό, ηλεκτρικό, πάρκα, παραλίες κλπ) πρέπι να είναι δημόσια, δωρεάν και ελεύθερα για όλους μας. Η ανταπόκριση από την μεριά των επιβατών ήταν πολύ θετική. Ακολούθως τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης μπήκαν στο τρένο (φυσικά χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο) και κατευθύνθηκαν στον σταθμό του Θησείου, όπου αποβιβάστηκαν. Πραγματοποιώντας πορεία, μέσω Καπνικαρέας και Ερμού κατέληξαν στο Σύνταγμα, όπου ενώθηκαν με τους διαδηλωτές της πλατείας.Ήταν μια πραγματικά πολύ καλή αρχική δράση που με την συμμετοχή των συναγωνιστών του κινήματος μας θα δημιουργήσει έναν ακόμη πονοκέφαλο στους ντόπιους και ξένους δυνάστες μας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ- ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

και άλλες φωτογραφίες από την δράση

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟ ΧΩΡΙΟ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011


"Βαθιά άδικο" είναι το πλέον επιθετικό καπιταλιστικό σύστημα που γνώρισε ποτέ ο κόσμος από τα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα και της φεουδαρχίας και όχι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ όπως δηλώθηκε από επίσημα κυβερνητικά (φοβισμένα) χείλη!

"ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ, ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ!"

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011


"ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ, ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ!"

ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: ΩΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ ΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: ΒΡΕ ΞΟΑΝΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΟΙ!
ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ;
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: ΟΧΙ ΡΕ ΟΡΝΙΟ! ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!
ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ;
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ , ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΜΑΣ!
ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ;
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΦΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ;
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΛΕΤΖΕΔΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΠΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ!
ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ;
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: ΒΡΕ ΧΤΙΚΙΑΡΗ, ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΡΙ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! ΘΑ ΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ή ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ή ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΑ!
ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: Ω ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΜΑ...ΜΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ...ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ; Α ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ!

(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΩΣΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΤΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ν ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...)

Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας προς Κόρινθο, στα διόδια είπα στην κοπέλα της "εταιρίας" ότι δεν είχα να πληρώσω & να μου κόψει πιστωτικό (είχα μαζί τη γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου)και μου είπε ότι ΔΕΝ γίνεται, αλλά γίνεται κάτι άλλο: Θα περάσεις μου λέει, αλλά θα πληρώσεις στα επόμενα διόδια, μισό λεπτό να συνεννοηθώ (και κλείνει το φιμε τζάμι για να μην ακούω και βλέπω, αλλά φαινόταν. Και εκτός αυτού, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι σε διόδια που είναι κλειστά, εννοώντας ανοιχτά για τα αυτοκίνητα και κλειστά τα «πατζούρια» θα ανοίξουν για να πληρώσεις εσύ, αλλά και πάλι αφού δεν έχεις λεφτά στα πρώτα διόδια πως θα έχεις στα διόδια εξόδου; Ληστεία στη διαδρομή θα κάνεις; Εντελώς γελοία η υπόθεση δηλαδή. ). Και έπαιρνε (όπως θα αποδεδειχθεί στην πορεία) στην αστυνομία παρόλο που είχε ήδη περιπολικό δίπλα! Ποιο ήταν το δόλωμα: Πέρνα, αλλά μετά θα έτρωγα πρόστιμο 200€ και σίγουρα αυτή θα αρνιόταν οτιδήποτε μου είπε προφανώς. Και πως το ξέρω. Όταν μιλούσε αυτή, μου λέει η γυναίκα μου,: Δωσε της να τελειώνουμε, και της δίνω ένα 5€, που μόλις το βλέπει λέει στο τηλέφωνο: ΑΚΥΡΟ! Στο γύρνα λοιπόν, βγάζω να πληρώσω κανονικά (στο αμάξι μου έχω ένα έντυπο του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που κάνει ΜΠΑΜ, που η πρώτη όταν πήγαινα το είχε δει, αλλά αυτή δε το είδε!) όταν της δίνω τα λεφτά τη ρωτώ: Αν ΔΕΝ έχω λεφτά να πληρώσω τι γίνεται;;; Μου λεει: κοβουμε πιστωτικό και το πληρώνεις μέσα σε 30 μέρες. Τότε γιατί όταν ερχόμουν πήρε την αστυνομία η συνάδελφος σου; (την ψαρεύω) και μου απαντά: Επειδή "κάποιοι" λένε έτσι αλλά δεν πληρώνουν ΠΟΤΕ, καλούμε την αστυνομία και κρίνει αυτή αν όντως δεν έχεις λεφτά οπότε σε αυτή την περίπτωση σου κόβουμε πιστωτικό!!!

Μας δουλεύετε ρε;; πλάκα μας κάνετε;

1) Ποια είναι η αστυνομία που θα κρίνει ΑΝ εγώ έχω λεφτά ή όχι;;;

2) Γιατί η αστυνομία κάνει τη δουλειά private security των εταιριών αυτών;;

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ! κοντά 6,5€ πήγαινε έλα μέχρι τον Ισθμό!

ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ

Και για να τελειώσουμε την ιστορία αφού την αρχίσαμε, όταν μου είπε αυτή ότι : «Επειδή "κάποιοι" λένε έτσι αλλά δεν πληρώνουν ΠΟΤΕ, καλούμε την αστυνομία και κρίνει αυτή αν όντως δεν έχεις λεφτά οπότε σε αυτή την περίπτωση σου κόβουμε πιστωτικό!!!» , την ρωτάω: Δηλαδή μου λέτε ότι αν εκεί που πηγαίνω μια βόλτα, και ξαφνικά μου τη δώσει να έρθω κατά εδώ και δεν έχω λεφτά δε μπορώ να έρθω;;; Πρέπει να έχετε λεφτά για να περάσετε από εδώ μου απαντάει. Μα καλά κοπέλα μου, πλάκα μου κάνεις δηλαδή; Πληρώνω 200τοσα ευρώ για τέλη κυκλοφορίας και δε μπορώ να περάσω ΚΑΝ ούτε με πίστωση; Αυτό θα το κρίνει η αστυνομία μου απαντάει!!! Καλά της λέω, και φεύγοντας σκέπτομαι ότι ΚΑΙ αυτό θα το πληρώσεις με δεκάδες χιλιάδες ευρώ!!!! Αύριο κιόλας!
  • Blogroll

  • Blog Archive