Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2011


Μια ακρως επιτυχημενη εκδηλωση-συζήτηση εγινε στην Καβαλα, την Παρασκευη 16/9/11 με θεμα : Κινήματα Αυτομείωσης, από την Ιταλία του ’70 στην Ελλάδα του σήμερα, 16/9 στις 21:00 στο Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Την διοργανωση ειχε η συλλογικοτητα ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
Μιλήσαν, οι συναγωνιστες Φωτης Ραπακουσης και Βασιλης Παπαδοπουλος, εκπρόσωποι από το κίνημα «Δεν Πληρώνω», για το σύγχρονο ελληνικό κίνημα αυτομείωσης. Επιπλέον εκπρόσωπος από την Φάμπρικα Υφανέτ περιέγραψε ιστορικά το κίνημα της αυτομείωσης στην Ιταλία την δεκαετία του 70. Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησε πλουσια συζήτηση.
Η ολη εκδηλωση ηταν και μια μεγαλη ευκαιρια να συναντηθουν κινηματα με δραση στα κοινωνικα ζητηματα, μιας και η συνελευση Ανοιχτη δημοκρατια παντου, εχει δωσει το παρον τοσο στο νοσοκομειο, οσο και στην ΔΕΗ.
Απο την αλλη γνωρισαμε την θερμη φιλοξενια και υποδοχη απο τους συναγωνιστες μας της Καβαλας. Αυτο που τονιστηκε , τοσο στην ανοιχτη εκδηλωση, οσο και στις κατ ιδιαν συζητησεις πριν και μετα την εκδηλωση, ηταν η αναγκη του συντονισμου ολων των εστιων αντιστασης που ξεπηδουν, πανω ομως σε αρχες και μακρια απο καθε ειδους καπελωματα. Η πολλα υποσχομενη αυτη εκδηλωση τελειωσε με δωρεαν φαγητο που μαγειρεψαν οι συναγωνιστες της Καβαλας. Ηταν μια ελπιδοφορα ανοιχτη συναντηση.
Βιντεο απο την εκδηλωση θα ανεβασουν τις προσεχεις μερες οι συναγωνιστες στο μπλογκ τους.
Οι φωτογραφιες ειναι μερικες ωρες πριν αρχισει η εκδηλωση.
  • Blogroll

  • Blog Archive