Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ…

Posted by Β.Π. Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Την ερχόμενη Κυριακή 31-10, οι Επιτροπές Αγώνα έχουν εδώ και μέρες αποφασίσει άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών .
Οι Επιτροπές Αγώνα, αποτελούν ένα υπαρκτό, πανελλαδικό, δυναμικό κίνημα από τα κάτω, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο συνεχώς στους δρόμους και λειτουργεί μέσα από αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις χωρίς προέδρους, γραμματείς και φαρισαίους.

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι την ίδια μέρα της κινητοποίησης μας, η παράταξη του Αλέκου Αλαβάνου, αποφάσισε να μεταφέρει το προεκλογικό της πανηγυράκι στο σταθμό διοδίων Αφιδνών. Φυσικά αναμένεται να συνεπικουρηθεί από τους καρεκλοκένταυρους της περιοχής που θα πάνε να διαφημίσουν την πραμάτεια τους λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.

Φυσικά ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να πραγματοποιεί ανοίγματα διοδίων και λογικές που βασίζονται στην «παλαιότητα» είναι μακριά από εμάς.

Εξάλλου ο προαναφερθείς πολιτικός συγκέντρωσε τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη όλων μας στην επίθεση που δέχτηκε από τα φασιστοειδή στον Άγιο Παντελεήμονα. Όμως μια και «ενδιαφέρεται» προεκλογικά για το κίνημά μας, δεν τον είδαμε να δείχνει παρόμοια ευαισθησία όταν κομματικοί του φίλοι συναγελάζονταν με φασίστες στα διόδια της Λεπτοκαρυάς στο στημένο «ψευτοπανελλαδικό στο Δίον».

Με λίγα λόγια, το κίνημα μας, ουδεμία σχέση έχει με όλους τους Μαυρογιαλούρους που προεκλογικά μυρίστηκαν ψητό και έσπευσαν να εισπράξουν πολιτική υπεραξία ενώ τόσο καιρό ήταν άφαντοι και θα συνεχίσουν να είναι άφαντοι με μαθηματική και ιστορική ακρίβεια μετά τις εκλογές.

Το κίνημα μας βρίσκεται έξω από τις λογικές του καπελώματος και της καπηλείας των αγώνων άλλων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους κατοίκους να συμμετάσχουν στο άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών, την Κυριακή 31-10, στις 6μμ.

Γιατί ο αγώνας μας για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια και ελεύθερους χώρους είναι ένας μαραθώνιος, που δίνεται από τα κάτω συλλογικά και αλληλέγγυα και όχι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

epitropesdiodiastop.blogspot.com www.oxidiodia.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive